x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Oprah Winfrey anunţă că nu va candida la alegerile prezidenţiale americane din 2020

Oprah Winfrey anunţă că nu va candida la alegerile prezidenţiale americane din 2020

26 Ian 2018   •   19:30
Oprah Winfrey anunţă că nu va candida la alegerile prezidenţiale americane din 2020
Sursa foto: BILL EBBESEN

Prezentatoarea de talk-show Oprah Winfrey a infirmat speculaţiile că va candida la preşedinţia SUA în 2020, afirmând într-un interviu publicat joi că nu este un lucru care i se potriveşte, relatează DPA. 

"M-am întâlnit cu cineva recent care mi-a spus că m-ar ajuta cu campania. Nu este pentru mine", a declarat ea pentru revista de modă InStyle. 

Interesul pentru vedeta de televiziune a crescut în rândul membrilor Partidului Democrat după discursul ei de la 7 ianuarie de la gala Globurilor de Aur, unde a primit un premiu pentru întreaga activitate. 

Mai multe media au scris în zilele care au urmat evenimentului că ea ar putea candida la alegerile prezidenţiale din SUA. 

În interviul pentru InStyle, Oprah a spus că a văzut recent o cană de cafea "drăguţă", care avea pe ea mesajul "Oprah 2020". 

"Tot ce ai nevoie este o cană, nişte literatură de campanie şi un tricou", a spus Winfrey. 

"M-am simţit mereu foarte sigură şi încrezătoare ştiind ce pot să fac şi ce nu pot să fac. Aşa că nu este ceva care să mă intereseze. Nu am AND-ul pentru aşa ceva", a spus actriţa şi prezentatoarea tv de culoare. 

Preşedintele Donald Trump, şi el fost prezentator al unui reality show, a declarat pe 9 ianuarie că se îndoieşte că Oprah Winfrey va candida. 

"Îmi place Oprah. Nu cred că va candida", a declarat Trump presei în timpul unei şedinţe de cabinet de la Casa Albă.AGERPRES

×
Subiecte în articol: oprah winfrey