x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Orăşelul Windsor s-a pregătit de înmormântarea prinţului Philip. Locuitorii îi aduc un ultim omagiu

Orăşelul Windsor s-a pregătit de înmormântarea prinţului Philip. Locuitorii îi aduc un ultim omagiu

17 Apr 2021   •   16:06
Orăşelul Windsor s-a pregătit de înmormântarea prinţului Philip. Locuitorii îi aduc un ultim omagiu
Sursa foto: Hepta

Cetăţenii din Windsor au venit să îi aducă un omogiu prinţului Philip, iar la Castelul Windsor sunt ultimele pregătiri pentru înmormântarea Ducelui. Prinţul Philip a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.

30 de persoane vor participa la slujba din capela Sf. Gheorghe a Castelului Windsor. Zeci de jurnalişti sunt la Castelul Winsdor şi aşteaptă funerariile prinţului Philip.

Orăşenii din Winsdor au venit să îi aducă un ultim omagiu prinţului Philip, Duce de Edinburg.

Poliţiştii şi gardienii patrulează spaţiul exterior al castelului Windsor, iar zeci de jurnalişti aşteaptă ceremonia de înmormântare care urmează să înceapă la ora 17.00.

Artistul Kaya Mar a venit cu un tablou care îl înfăţişează pe Philip pe care l-a pictat săptămâna trecută. Alţii au venit să aducă flori la porţile castelului Windsor.

„Având în vedere de unde a venit, originea sa, tocmai a făcut o muncă fantastică în adaptarea la rolul său, fiind, dacă doriţi, numărul doi după regină, dar egal, cu statut egal, par să fi avut o relaţie excelentă - evident private”, a spus Phil Appleton, actor.

„Ei bine, dacă sunt sincer cu tine, este pentru că îi aduc un omagiu din nou prinţului Philip, ducelui, soţului reginei şi din nou reginei noastre”, a afirmat Simon Stephens, lucrător medical.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: windsor printul philip