x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Paris: Câteva hoteluri oferă clienţilor posibilitatea de a plăti 'cât doresc'

Paris: Câteva hoteluri oferă clienţilor posibilitatea de a plăti 'cât doresc'

de Agerpres    |    31 Iul 2014   •   20:36

O nouă iniţiativă lansată în capitala franceză oferă turiştilor posibilitatea de a se caza într-un hotel confortabil şi de a plăti 'cât doresc'. Invitaţia este valabilă doar timp de trei săptămâni în această vară, în cinci hoteluri, şi se dovedeşte deosebit de tentantă, scrie BBC joi.

Într-un oraş renumit pentru preţurile mari percepute de hotelieri - 135 de euro pe noapte, în medie, în această vară la hotelurile de trei stele - proiectul 'Payez que vous voulez' este ceva cu totul deosebit, mai ales în perioada de vârf. El a fost lansat la 21 iulie şi se va încheia la 10 august.

Vezi și
Incredibil! Adolescentă violată la concertul lui Keith Urban, sub privirile spectatorilor care filmau totul cu mobilul (video)

La proiect participă, printre altele, o pensiune de trei stele, Vila Boema (din cartierul Pigalle), dar şi un hotel de lux, de tip boutique, de patru stele, Tour d'Auvergne, în apropiere de Operă, pentru care preţurile obişnuite variază în general între 130 şi 290 de euro.

Proiectul - un mare succes încă de la lansare - este avantajos pentru turiştii care au reuşit să beneficieze de el (camerele s-au rezervat rapid), dar şi pentru hotelieri. Aceştia vor putea să evalueze mai bine părerea clienţilor şi să-şi ajusteze oferta pentru a fi mai competitivi. Nu în ultimul rând, ei speră ca turiştii să fie corecţi şi să achite cât cred că merită cazarea.

×