x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Paris Match - DETALII SOCANTE: zborul MH 370, doborat de US Air Force in Oceanul Indian

Paris Match - DETALII SOCANTE: zborul MH 370, doborat de US Air Force in Oceanul Indian

22 Dec 2014   •   18:18
Paris Match - DETALII SOCANTE: zborul MH 370, doborat de US Air Force in Oceanul Indian

Aeronava Malayesian Ailines MH 370 a fost dezintegrata de US Air Force, dupa ce se un atac cibernetic preluase controlul asupra cursei si pericolul de a fi utilizata intr-un atac terorist asemanator celui din 11 septembrie 2001 .
Teoria apartine fostului director al companiei aeriene Proteus Airline, Mark Dugain, care a facut dezvaluirile in revista franceza Paris March.

Dupa ce a constatat ca un atac cibernetic, condus de persoane inca neidentificate, preluase controlul cursei MH 370, fortele militare americane au decis doborarea aeronavei in Oceanul Indian, de teama unui potential atac terorist.
Dugain este de parere ca Boeing-ul 777 a fost doborat de avioane americane apartinand bazei americane de pe insula Diego Garcia, aflata sub protectorat britanic.

Dugain spune ca a ascultat marturiile unor localnici din Maldive care pretind ca au vazut un avion urias, zburand la mica altitudine in directia insulei Diego Garcia.

De asemenea Dugain spune ca s-a intalnit cu primarul insulei Baarah, care i-a declarat ca la doua saptamani dupa tragedie fortele militare din Maldive au recuperat din apele ce marginesc insula un extinctor. Ori, flotabilitatea dispozitivului se putea petrece doar daca acesta era gol. Dugain isi continua ipoteza spunand ca este putin probabil ca dispozitivul sa se fi declansat automat, in conditiile in care concluziile anchetei preliminare spun ca echipajul si pasagerii au murit asfixiati.

Intr-un interviu radiofonic, Dugain pretinde ca un ofiter al serviciilor de informatii britanice l-a avertizat asupra riscurilor pe care si le asuma pornind o investigatie despre disparitia cursei MH 370 si ca ar fi bine "sa lase timpul sa-si faca treaba".

Cursa MH 370 apartinand Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, a disparut in 8 martie 2014, deasupra Oceanului Indian, in timp ce efectua cursa dintre Kuala Lumpur si Beijing
Ancheta oficiala spera sa prezinte public concluziile finale despre cauza tragediei, dar sperantele par putin realizabile, dupa ce una din navele cu care este cautata epava a suferit o problema tehnica majora.

Cititi si:
FOTO. Carmen Iohannis, pe vremea in care tinuta ei nu starnea comentarii

Reporter BBC celebru, VARZĂ din cauza drogurilor. Omu' se chinuie, ÎN DIRECT, să termine o propoziţie (VIDEO)

■  Descoperire MISTERIOASĂ pe un câmp din Anglia. Imaginile AU LUAT CU ASALT reţelele de socializare (VIDEO)

■  Paraşutistul care l-a UCIS pe Ceauşescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE în The Mirror. Ce i-a spus dictatorul înainte să moară (VIDEO)


×
Subiecte în articol: zborul MH 370