x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Patru brutari mexicani din Houston, blocați la locul de muncă, au făcut pâine pentru victimele inundațiilor

Patru brutari mexicani din Houston, blocați la locul de muncă, au făcut pâine pentru victimele inundațiilor

01 Sep 2017   •   14:07
Patru brutari mexicani din Houston, blocați la locul de muncă, au făcut pâine pentru victimele inundațiilor

Patru brutari mexicani care au rămas blocați în brutăria lor, din cauza uraganului Harvey, au făcute sute de pâini pentru a le oferi victimelor inundațiilor, scrie The Independent.

Muncitorii de la El Bolillo Bakery din Houston, Texas, au folosit aproximativ 2,000 kg de făină pentru a face pâine și pan dulce, pâine dulce mexicană, în noaptea și ziua în care au fost blocați în brutărie din cauza inundațiilor.

Cei patru brutari erau la muncă, într-o tură târzie, când au observat că nu am cum să părăsească magazinul din cauza nivelului apei de pe străzi.

Pentru a-și distrage atenția de la îngrijorarea în legătură cu familiile și prietenii lor, au decis să continue să muncească pentru cei afectați de devastatoarele inundații.

„Când au realizat că sunt blocați, au decis să se mențină ocupați și să ajute comunitatea, așa că au făcut cât de multă pâine au putut.”, a spus managerul magazinului, Brian Alvarado.

 

×