x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Penibil! GAFA MONUMENTALA NATO FATA DE DIPLOMATIA ROMANEASCĂ - GRESESC NUMELE MINISTRULUI DE EXTERNE!

Penibil! GAFA MONUMENTALA NATO FATA DE DIPLOMATIA ROMANEASCĂ - GRESESC NUMELE MINISTRULUI DE EXTERNE!

de Dan Constantin    |    27 Aug 2016   •   20:55
Penibil! GAFA MONUMENTALA NATO FATA DE DIPLOMATIA ROMANEASCĂ - GRESESC NUMELE MINISTRULUI DE EXTERNE!
O gafă monumentală de comunicare produce site-ul oficial NATO care anunță vizita Secretarului adjunct al Alianței în România. Vineri, 26 AUGUST la ora 19.10 este postat anuntul ca în 29 august, Ambasadorul Alexander Wershbow se va afla la Bucuresti pentru a participa  la  Adunarea anuală a Diplomației Românești.
 
Comunicatul NATO menționeaza că oficialul de la Bruxelles va avea la București intalniri cu presedintele Iohannis , cu LAZCUAS, care ar fi MINISTRUL DE EXTERNE în Guvernul României. LA RESPECTIVA REUNIUNE a Diplomatiei Românești, personajul principal al gazdelor este chiar ministrul de Externe, cu un NUME NECUNOSCUT MOMENTAN LA BUCURESTI.
 
Nu cunoastem intentia Premierului de a schimba ministrul de Externe. Pana la noi ordine titularul postulu este dl LAZĂR COMĂNESCU, diplomat cu o prodigioasă carieră, inclusiv la Bruxelles.
 
Greseala jenantă pentru NATO se produce in conditiile in care purtătorul de cuvant al Alianței este o româncă, Oana Lungescu.
 VEZI CAPTURA DOCUMENTULUI NATO CARE SCHIMBA FARA SA STIM MINISTRUL DE EXTERNE AL ROMANIEI. 
 
Când vor apare scuzele datorate Ministrului Comănescu?
 

×
Subiecte în articol: gafa nato lazăr comănescu