x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe People's Choice Awards 2014: Sandra Bullock şi Justin Timberlake, marii câştigători ai galei (VIDEO)

People's Choice Awards 2014: Sandra Bullock şi Justin Timberlake, marii câştigători ai galei (VIDEO)

09 Ian 2014   •   10:35
People's Choice Awards 2014: Sandra Bullock şi Justin Timberlake, marii câştigători ai galei (VIDEO)

Actriţa Sandra Bullock şi cântăreţul Justin Timberlake au fost marii câştigători la gala People's Choice Awards 2014, recompense cunoscute şi sub denumirea de "premiile publicului american", întrucât sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani. Aceştia au putut să îşi voteze favoriţii pe internet, la 58 de categorii, începând din data de 5 decembrie.

Sandra Bullock a primit premii la categoriile "actriţa preferată", "actriţa de comedie preferată" şi "actriţa de dramă preferată". De asemenea, pelicula în care a jucat anul acesta, "Gravity 3D: Misiune în spaţiu", a fost desemnată drama preferată a publicului, în timp ce colaborarea ei cu George Clooney din acest lungmetraj a fost recompensată cu premiul pentru cel mai bun cuplu pe marele ecran.

De cealaltă parte, Justin Timberlake a primit premiile categoriilor "cântăreţul preferat", "cântăreţul de R&B preferat" şi "albumul preferat" ("20/20 Experience"), informează Mediafax.

Robert Downey Jr. a fost un alt mare câştigător al galei, plecând acasă cu premiul pentru starul preferat într-un film de acţiune, în timp ce lungmetrajul în care a jucat "Omul de oţel 3/ Iron Man 3" a fost recompensat cu premiile categoriilor "filmul preferat" şi "filmul de acţiune preferat". Johnny Depp a fost desemnat actorul preferat al publicului american, Adam Sandler a primit premiul pentru actorul de comedie preferat, iar Leonardo DiCaprio a primit trofeul pentru actorul preferat într-un film dramatic.

Publicul american şi-a ales şi comedia preferată, "The Heat", precum şi filmul dedicat îmtregii familii preferat - "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2" -, cel mai bun horror - "Carrie" -, cel mai bun thriller - "Now You See Me: Jaful perfect".

Cea de-a 40-a gală People's Choice Awards a avut loc miercuri seară, la Nokia Theatre din Los Angeles. Gala a fost difuzată de postul CBS şi a fost prezentată de Beth Behrs şi Kat Dennings, starurile serialului de comedie "2 Broke Girls".



×