x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţia britanică anunţă arestarea unui bărbat înarmat cu un cuţit în faţa Parlamentului din Londra

Poliţia britanică anunţă arestarea unui bărbat înarmat cu un cuţit în faţa Parlamentului din Londra

16 Iun 2017   •   14:36
Poliţia britanică anunţă arestarea unui bărbat înarmat cu un cuţit în faţa Parlamentului din Londra

Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost arestat în faţa Parlamentului din Londra, a declarat vineri pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei britanice. 

'Bărbatul se afla în posesia unui cuţit', a menţionat oficialitatea citată, adăugând că nimeni nu a fost rănit. 

'Bărbatul - în jurul vârstei de 30 de ani - a fost arestat', a anunţat poliţia, potrivit Reuters. 

Anterior, poliţia britanică anunţase că investighează un incident în apropiere de Parlamentul de la Londra. Totodată, Reuters cita o postare pe Twitter a editorului adjunct pe probleme politice al ziarului Daily Mirror care menţiona că poliţia se confruntă cu un incident în afara Westminster şi că a auzit strigăte şi a văzut un poliţist înarmat. 

Un reporter al Reuters aflat în interiorul Parlamentului a declarat că porţile edificiului sunt închise şi că în faţa clădirii sunt parcate un camion şi o maşină cu însemnele poliţiei. Reporterul Reuters a mai spus că traficul se desfăşura normal în apropierea parlamentului şi că agenţi înarmaţi patrulau în zonă. 

Un editor politic al Evening Standard declarase totodată că asupra unui bărbat a fost folosită o armă cu electroşocuri în apropierea Parlamentului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: atac terorist la londra barbat arestat