x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţia spaniolă confirmă că bărbatul împuşcat este Younes Abouyaaqoub, autorul masacrului de la Barcelona

Poliţia spaniolă confirmă că bărbatul împuşcat este Younes Abouyaaqoub, autorul masacrului de la Barcelona

21 Aug 2017   •   21:20
Poliţia spaniolă confirmă că bărbatul împuşcat este Younes Abouyaaqoub, autorul masacrului de la Barcelona

Poliţia catalană a confirmat luni că marocanul Younes Abouyaaqoub, presupusul autor al masacrului de la Barcelona, a fost împuşcat mortal în Subirats, la vest de Barcelona, relatează AFP şi Reuters. 

'Confirmăm că persoana ucisă în timpul incidentului de la Subirats este Younes Abouyaaqoub, autorul atacului terorist de la Barcelona', bărbatul acuzat de uciderea a 14 din cele 15 victime ale atacurilor din Catalonia, a informat poliţia din această provincie spaniolă. 

Poliţia l-a împuşcat pe Abouyaaqoub, care purta o centură explozivă falsă, în apropiere de Subirats, la circa 50 de km de Barcelona, după ce o femeie a alertat forţele de securitate în legătură cu prezenţa unui bărbat suspect. 

Mai devreme, poliţia catalană a informat că Abouyaaqoub a ucis un alt bărbat - a 15-a victimă a celor două atentate, de la Barcelona şi Cambrils - în timp ce fura o maşină pentru a scăpa după atacul cu camionetă de joi de pe bulevardul Las Ramblas.AGERPRES

×