x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea bărbatului care vedea lumea cu susul în jos GALERIE FOTO

Povestea bărbatului care vedea lumea cu susul în jos GALERIE FOTO

02 Sep 2014   •   13:19
Povestea bărbatului care vedea lumea cu susul în jos GALERIE FOTO

Soarta a făcut ca un bărbat din Brazilia să vină pe lume cu o malformaţie nemaivăzută. Claudio Vieira de Oliveira are capul dat pe spate, cu bărbia în sus şi fruntea-n jos. Cu toate acestea, el a luptat neîncetat să ducă o viaţă cât mai normală şi a devenit un orator profesionist, apreciat de oameni din lumea largă.

Povestea unei femei curajoase. La 19 ani avea doar 2% şanse de supravieţuire, însă acum este faimoasă FOTO

Claudio Vieira de Oliveira are 37 de ani. În ciuda handicapului său fizic ieşit din comun, brazilianul din Monte Santo se străduieşte să nu stea departe de lumea pe care o vede cu susu-n jos şi chiar să participe la viaţa publică.

Capul bărbatului este dat pe spate cu gât cu tot, astfel că este invers decât capul unui om normal. Membrele bărbatului prezintă şi acestea malformaţii de diferite grade, iar pe cele superioare abia dacă le foloseşte.

A ULUIT o lume-ntreagă: Băiatul cu MÂINI de 12 KILOGRAME VIDEO

La naştere, medicii o sfătuiseră pe mama lui Claudio să nu îl mai hrănească, spunându-i că, şi aşa, copilul ei nu va supravieţui, pentru că abia putea respira şi înghiţi din cauza poziţiei gâtului. Dar Maria Jose nu i-a ascultat, instincul său matern fiind mai puternic.

Continuarea poveştii neobişnuite a bărbatului care trăieşte cu un ciudat handicap pe RomâniaTV.net.

×