x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Presa spaniolă vehiculează ideea că cel mai scump Ferrari ar fi fost cumpărat de Messi

Presa spaniolă vehiculează ideea că cel mai scump Ferrari ar fi fost cumpărat de Messi

09 Feb 2016   •   15:53
Presa spaniolă vehiculează ideea că cel mai scump Ferrari ar fi fost cumpărat de Messi

Vândut la sfârşitul săptămânii trecute, la Paris, cu suma record de 32  de milioane de euro, Ferrari 335 S Spider Scaglietti se pare că ar fi intrat în posesia unui "oarecare" Lionel Messi, scrie 7sur7.be.

Presa spaniolă a lansat respectiva supoziţie însă fără să aibă vreo dovadă clară că jucătorul de la Barca ar fi devenit noul proprietar al celei mai scumpe maşini.

Toată lumea a vorbit despre Ferrari-ul fabricat în 1957 care a fost vândut la licitaţie în cadrul salonului Retromobile de la Paris cu fabuloasa sumă de 32,075 millioane de euro. Cumpărătorul a dorit să rămână anonim ceea ce a alimentat tot felul de discuţii din ce în ce mai nebuneşti.

Maşina de colecţie a trecut prin mâinile mai multor bogătaşi: Stirling Moss, Wolfgang von Trips şi Maurice Trintignant. Însărcinat cu vânzarea la licitaţie, multimilionarul italian Alessandro Proto, a spus într-un comunicat că maşina ar fi fost achiziţionată de un colecţionar internaţional


Istoria a prims şi mai multă amploare după ce a fost vehiculat numele lui Cristiano Ronaldo care, se pare, că a fost tentat să achiziţioneze maşina dar fără să ajungă la oferta care ar fi fost făcută de de Messi.

Dintre toate zvonurile cel mai probabil este că maşina ar fi fost achiziţionată de un cumpărător din Statele Unite.

×