x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Președintele filipinez vrea să mănânce ficații extremiștilor islamiști cu sare și oțet

Președintele filipinez vrea să mănânce ficații extremiștilor islamiști cu sare și oțet

24 Apr 2017   •   15:12
Președintele filipinez vrea să mănânce ficații extremiștilor islamiști cu sare și oțet
Sursa foto: JALozano

Controversatul președinte filipinez, Rodrigo Duterte, continuă să facă și alte declarații pe măsura reputației deja câștigate, de om fără scrupule și sângeros, scrie rt.com.

Duterte i-a avertizat pe extemiștii islamiști că poate fi de ”50 de ori” mai brutal decât este decapiatrea oamenilor și este în stare să meargă până acolo încât să le mănânce organele interne.

Președintele filipinez a făcut aceste declarații referindu-se la recentul atac terorist care a avut loc în provincia Bohol, zona puternic turistică, în timpul căruia au murit mai mulți militari și civili.

Rodrigo Duterte a ordonat ca toți militanții islamiști implicați în acest atac să fie uciși pe loc și a amenințat că va ataca brutal grupul extremist.
”Dacă vreți să fiu animal, nu am nicio plroblemă, sunt obișuit cu asta. Suntem la fel”, relatează AP care îl citează pe Duterte. Acesta a mai declarat că este capabil să meargă până în puctul de a le mânca organele interne.

”Dati-mi sare și oțet și o să le mănânc ficații” a spus președintele, accentuând astfel că vorbește foarte serios iar moment în care audiența a râs nervos acesta a adăugat: ”Dacă mă for infuria, așa voi face”.

Nu este pentru prima oară când Duterte face declarații scandaloase. Spusele președintelui filipinez a ocupat de mai multe ori titlurile ziarelor când a proferat amenințări la adresa traficanților de droguri.

×