x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe PRIMELE IMAGINI din interiorul unui submarin nuclear rusesc! Demonstraţie ÎN PREMIERĂ cu o rachetă balistică Bulava (VIDEO)

PRIMELE IMAGINI din interiorul unui submarin nuclear rusesc! Demonstraţie ÎN PREMIERĂ cu o rachetă balistică Bulava (VIDEO)

31 Oct 2014   •   12:40
PRIMELE IMAGINI din interiorul unui submarin nuclear rusesc! Demonstraţie ÎN PREMIERĂ cu o rachetă balistică Bulava (VIDEO)

O echipă de televiziune a păstruns, în premieră, la bordul unui submarin nuclear rus din clasa Borey. Evenimentul a fost cu atât mai important cu cât, echipa TV a asistat la primul exercițiu în care s-a lansat o rachetă strategică Bulava amplasată la bordul submarinului militar, scrie Russia Today.

Jurnaliștii au sursprins în acțiune una dintre cele mai puternice arme de luptă din lume. În imagini pot fi văzuți membrii echipajului care acționează după un protocol bine stabilit și care folosesc același limbaj ca în cazul unui adevărat război nuclear.

Scroll pentru video

Racheta balistică intercontinentală a fost lansată noaptea trecută, când submarinul Yuri Dolgoruky (K-535) se afla submersie.

Toate focoasele rachetei Bulava au lovit ţinta stabilită în peninsula Kamchatka, din extremitatea estică a Rusiei, iar reușita a fost primită cu aplauze de membrii echipajului.



×