x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul William şi soţia sa Kate anunţă că al treilea copil al lor se va naşte în aprilie

Prinţul William şi soţia sa Kate anunţă că al treilea copil al lor se va naşte în aprilie

17 Oct 2017   •   18:19
Prinţul William şi soţia sa Kate anunţă că al treilea copil al lor se va naşte în aprilie

Prinţul William şi soţia sa Kate au confirmat marţi că al treilea copil al lor se va naşte în luna aprilie a anului viitor, relatează Reuters. 

Cei doi, care au titlurile oficiale de duce şi ducesă de Cambridge, au anunţat luna trecută că ducesa Kate este însărcinată şi că suferă de greţuri matinale severe, dar data când noul copil urma să vină pe lume nu a fost dezvăluită. 

Într-o scurtă declaraţie, Palatul Kensington susţine că viitorul copil, care va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, urmează să se nască în aprilie. 

Luni, Kate şi-a făcut cea de a doua apariţie publică de când s-a aflat că este însărcinată, participând la un eveniment de caritate din gara londoneză Paddington. Spre deliciul copiilor, ducesa de Cambridge a dansat cu ursul Paddington, personajul principal al filmului cu acelaşi nume. 

Alături de prinţul William şi de fratele lui Harry, Kate s-a întâlnit în gara Paddington cu copiii de la organizaţiile caritabile pe care le susţin şi care se pregăteau de o călătorie cu trenul în mediul rural englezesc. 

Membrii familiei regale s-au întâlnit cu acest prilej cu personajele noului film "Paddington 2", a doua parte a filmului despre ursuleţul iubitor de marmeladă numit după gara din Londra şi Kate a dansat pe o platformă instalată cu acest prilej cu un actor îmbrăcat în costumul lui Paddington. 

"Se simte mult mai bine", a spus prinţul William, în timp ce un colaborator a declarat că deşi sănătatea i s-a ameliorat, ducesa suferă în continuare din cauza efectelor greţurilor matinale.AGERPRES

×