x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Procurorul refuză abandonarea anchetei referitoare la Dominique Strauss-Kahn

Procurorul refuză abandonarea anchetei referitoare la Dominique Strauss-Kahn

de Marina Constantinoiu    |    07 Iul 2011   •   10:49

Acuzatiile la adresa fostului sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, nu au fost abandonate, iar ancheta continua, in pofida semnelor de intrebare aparute in legatura cu credibilitatea presupusei victime, a anuntat Parchetul din Manhattan, citat de AFP.

De asemenea, procurorul a respins apelurile de a demisiona, inaintate de avocatii cameristei.

"Ancheta continua", a declarat un purtator de cuvant al procurorului Cyrus Vance din cazul Strauss-Kahn. Avocatii presupusei victime afirma insa ca procurorul le-a subminat cazul, prin divulgarea de informatii compromitatoare despre femeie. Ei considera ca Vance ar trebui inlocuit cu un procuror special.

Miercuri, avocatii lui Dominique Strauss-Kahn si procurorii au avut o intalnire privata pret de doua ore, intalnire care a fost descrisa drept "constructiva" de catre unul dintre avocatii lui DSK.

Vinerea trecuta, Dominique Strauss-Kahn a fost eliberat pe propria raspundere, o adevarata turnura determinata de neclaritatile aparute in declaratiile presupusei victime, o camerista a hotelului Sofitel din New York, unde s-ar fi petrecut agresiunile sexuale de care aceasta il acuza pe Strauss-Kahn.

×