x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Proxenetul arestat de mascaţi la propria nuntă, condamnat la 10 ani de închisoare în Germania

Proxenetul arestat de mascaţi la propria nuntă, condamnat la 10 ani de închisoare în Germania

15 Sep 2016   •   15:43
Proxenetul arestat de mascaţi la propria nuntă, condamnat la 10 ani de închisoare în Germania

Vara trecută, Liviu Muraru a fost săltat de mascați de la propria nuntă, desfășurată în restaurantul sucevean Bucovina, iar ulterior a fost extrădat în Germania, unde era acuzat că a obligat o tânără să se prostitueze. Judecătorii germani l-au condamnat zilele trecute pe Muraru la 10 ani și șase luni de închisoare pentru proxenetism, trafic de persoane, viol și vătămare corporală

Tribunalul Fulda din landul german Hessa l-a condamnat pe Liviu Muraru, în vârstă de 24 de ani, la 10 ani și șase luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de pro­xenetism, trafic de persoane în scopul exploatării sexuale, viol și vătămare corporală. Decizia magistraților nemți nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel. Până când va primi o condamnare definitivă, Muraru va fi ținut în arest preventiv.

La începutul verii trecute, Curtea de Apel Suceava a admis cererea procurorilor germani și a dispus extrădarea în Germania a lui Liviu Muraru, botoșăneanul de 24 de ani, săltat de mascați chiar de la nunta sa, din incinta restaurantului Bucovina din municipiul Suceava.

Sursa: obiectivdesuceava.ro

×