x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Putin a mărturisit că este "îndrăgostit"

Putin a mărturisit că este "îndrăgostit"

18 Dec 2014   •   16:22
Putin a mărturisit că este "îndrăgostit"

Preşedintele rus Vladimir Putin, de obicei foarte discret în privinţa vieţii sale private, a surprins joi auditoriul prezent la conferinţa sa de presă de sfârşit de an, mărturisind că este 'îndrăgostit', după cum relatează agenţiile de presă ruse.

În aprilie 2013, Vladimir Putin a anunţat public că a divorţat de soţia sa, Liudmila, după 30 de ani de căsătorie.

"Un prieten european, un mare lider, m-a întrebat odată dacă sunt îndrăgostit", a început să povestească liderul forte de la Kremlin, redând în continuare dialogul.

"Eşti îndrăgostit?. 'Adică?', l-am întrebat eu. 'Adică iubeşti pe cineva?', a continuat el. I-am răspuns: 'Da'. 'Şi tu eşti iubit?', m-a întrebat el. 'Da', i-am răspuns. 'Slavă Domnului", a spus el şi a dat peste cap un pahar mic de vodcă", a povestit Putin, spre amuzamentul jurnaliştilor prezenţi.

Vladimir Putin a spus că are relaţii bune cu fosta sa soţie, că se întâlneşte destul de des cu ea şi cu cele două fete ale lor, Maria (29 de ani), şi Ecaterina (28 de ani), dar nu atât pe cât şi-ar dori.

"Totul este în ordine, nu vă faceţi griji", a spus preşedintele rus, potrivit agenţiilor ruse, citate de Agerpres.

Liderul de la Kremlin vorbeşte foarte rar despre viaţa sa familială şi sentimentală, subiectul fiind unul tabu pentru presa rusă. Cu toate acestea, unele ziare au scris că fosta campioană olimpică la gimnastică artistică Alina Kabaeva, din toamnă directoarea unui important grup media pro-Kremlin, ar fi iubita secretă a lui Vladimir Putin.

"În iubire stă, în general, tot sensul vieţii, al existenţei", declara în noiembrie Vladimir Putin, într-un discurs ţinut la un congres al Societăţii Geografice din Rusia.



×
Subiecte în articol: Vladimir Putin