x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rapit in Nigeria - Romanul este sanatos

Rapit in Nigeria - Romanul este sanatos

de Irina Cristea    |    06 Oct 2006   •   00:00

Starea de sanatate a romanului luat ostatic in Delta Nigerului este buna, iar negocierile pentru eliberarea lui sunt in toi. Acestea sunt cele mai recente informatii date publicitatii ieri de firma Petroconsult Ploiesti, care l-a detasat in Nigeria pe muncitorul Emil Neagu, in varsta de 58 de ani.

Directorul general al firmei ploiestene, Mircea Laba, a declarat pentru Mediafax ca se poarta tratative cu gruparea extremista care a rapit, o data cu romanul, mai multi muncitori de nationalitate britanica, indoneziana si filipineza. O informatie aparuta ieri facea referire la posibilitatea ca si un lucrator bulgar sa se afle in grupul ostaticilor.

RASCUMPARARE. Un diplomat strain citat de Reuters a declarat ca rapitorii au initiat negocierile. "A fost formulata si o cerere de rascumparare. Suntem in stadiul in care Guvernul statului (Akwa Ibom) se indreapta catre negocieri. Ei vor prelua conducerea acestora, asa cum s-a intamplat si in cazurile anterioare", a spus sursa citata. Petroconsult asteapta rezultatele negocierilor, pentru a afla cu cat va trebui sa contribuie la rascumparare.

×
Subiecte în articol: externe