x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Răsturnare de situație în cazul morții solistului trupei Prodigy. A fost exclusă varianta sinuciderii

Răsturnare de situație în cazul morții solistului trupei Prodigy. A fost exclusă varianta sinuciderii

08 Mai 2019   •   16:31
Răsturnare de situație în cazul morții solistului trupei Prodigy. A fost exclusă varianta sinuciderii

Solistul trupei Prodigy, Keith Flint, a consumat un cocktail de droguri înainte să moară, însă este posibil ca spânzurarea să fi fost un accident, potrivit afirmaților făcute de un medic legist, scrie The Sun.

Solistul în vârstă de 49 de ani a fost găsit decesat în locuința sa din Essex, pe 4 martie. Artistul a fost găsit spânzurat de către un prieten.

La două luni de la tragedie, raportul medico-legal prezentat de Caroline Beasley Murray, doctorul care s-a ocupat de anchetă, a scos la iveală faptul că cel mai probabil Flint a murit în urma unui accident. Artistul ar fi consumat codeină și alcool. Medicul legist spune că nu au existat suficiente dovezi pentru a spune că artistul s-a sinucis.

„Cel mai probabil domnul Flint se prostea prin casă la momentul respectiv, o joacă ce s-a terminat teribil. Din păcate, nu o să știm niciodată ce avea în minte în acele momente”, a spus doctorul Caroline Beasly-Murray.

Rudele artistului nu au vrut să fie prezente în momentul în care medicul legist a anunțat rezultatul raportului, care s-a încheiat cu o concluzie deschisă.

 

×
Subiecte în articol: keith flint moarte sinucidere prodigy