x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Răzbunarea unei mirese. A așteptat până a ajuns în fața preotului și apoi a citit mesajele mirelui către amantă

Răzbunarea unei mirese. A așteptat până a ajuns în fața preotului și apoi a citit mesajele mirelui către amantă

26 Noi 2018   •   23:50
Răzbunarea unei mirese. A așteptat până a ajuns în fața preotului și apoi a citit mesajele mirelui către amantă

În seara de dinaintea nunții, o australiancă și-a dat seama că face o greșeală. Ea era cu prietenii la masă într-un hotel de lux. Telefonul i-a sunat, iar ea s-a dus cu paharul în mână să vadă despre ce era vorba. „Telefonul n-are stare în seara asta” a spus una dintre prietenele sale.

Dar acest mesaj nu era plin de urări de bine și iubire. Înăuntru erau capturi de ecran de la un număr necunoscut. Textul atașat era „Nu m-aș mărita cu el. Tu ai face-o?”.

Pozele capturau momente intime între viitorul său soț, Alex, și o altă femeie. Printre ele existau și poze cu amanta. Cea mai veche conversație era cu câteva luni înainte, iar cea mai recentă era de câteva zile.

„Weekend-ul acesta. Tu și eu. O facem lată, lucruri încinse. Vino cu ce-ai mai bun.”

”Corpul tău este incredibil. Și știi să-l folosești foarte bine. Iubita mea n-are nici jumătate din talentul tău.”

„Mi-e dor de tine mult. Nu pot să mă gândesc la altceva. N-am mai simțit conexiunea asta până acum.”

Fiecare cuvânt au sfâșiat-o, iar nunta era doar la câteva ore distanță. Nu a putut să anuleze când toți s-au deplasat în oraș și totul era plătit.

Ea însă îl iubea pe Alex. Ea își dorea să se căsătorească cu el ziua care urma. Era prea șocată și tristă pentru a se enerva, așa că nu l-a sunat.

Decizia finală a venit după ce nu a dormit un minut în acea seară. Nunta avea să aibă loc, pentru a-l expune în fața tuturor prietenilor și a familiei.

„Se pare că Alex nu este cine am crezut eu că este” a spus ea în biserică. Șocul a cuprins lăcașul de cult,  iar Alex a încercat să o prindă de mână. Aceasta s-a dat înapoi și a continuat, citind toate mesajele compromițătoare. Atunci mirele a plecat, urmat de cavalerii de onoare.  

Mireasa și-a privit din nou apropiații. „Vă iubesc pe toți și mă bucur că sunteți aici, indiferent cât de oribil a fost. Nu va exista o nuntă azi, dar vom celebra onestitatea și iubirea”.

 

×
Subiecte în articol: nunta australia