x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe REACŢIA ŞOCANTĂ a unui tânăr când a auzit că părinţii iubitei sale nu-l vor de ginere. Modul incredibil prin care s-a răzbunat tânărul

REACŢIA ŞOCANTĂ a unui tânăr când a auzit că părinţii iubitei sale nu-l vor de ginere. Modul incredibil prin care s-a răzbunat tânărul

23 Ian 2014   •   10:05

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a şocat o lume întreagă cu reacţia pe care a avut-o la auzul veştii că părinţii logodnicei sale nu-l vor ca ginere.

Tânărul şi-a luat iubita ostatică şi a târât-o pe acoperişul unei clădiri, furios că părinţii acesteia i-au spus că nu vor ca fiica lor să se căsătorească cu el. Înarmat cu un satâr, acesta a urlat că intenţionează să o ucidă pe fată.

El a început să se dezbrace până a rămas gol puşcă, după care a obligat-o şi pe logodnica lui să facă la fel. Până să-şi ducă la bun sfârşit planul, acela de a o ucide pe tânără, poliţiştii şi trecătorii l-au implorat să-i dea drumul fetei şi să coboare.

Bărbatul a acceptat să coboare şi a promis că nu-şi va ucide iubita dacă i se va pune la dispoziţie o maşină, pentru a fugi în lume împreună cu iubita sa. Tânărul, convins de autorităţi că totul va fi bine, a coborât ameninţând în continuare că o omoară pe fată dacă suspectează o mişcare greşită. Din fericire, poliţiştii au reuşit să-l pună la pământ şi să-l imobilizeze înainte ca ceva tragic să aibă loc.


×
Subiecte în articol: reactie logodnica parinti iubita ginere