x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regina Elisabeta a II-a, primul mesaj pe Twitter

Regina Elisabeta a II-a, primul mesaj pe Twitter

24 Oct 2014   •   19:55
Regina Elisabeta a II-a, primul mesaj pe Twitter

Regina Elisabeta a II-a a transmis vineri primul său mesaj pe Twitter, de pe contul @BritishMonarchy, cu ocazia inaugurării unei noi expoziţii la Muzeul Ştiinţelor din Londra, la 38 de ani după ce a transmis şi primul său mesaj prin e-mail, conform AFP.

Suveranul britanic, în vârstă de 88 de ani, a transmis primul său mesaj e-mail în 1976, de la baza militară Royal Signals and Radar Establishment (RSRE), din Malvern, în cadrul unei demonstraţii privind (pe atunci) noua tehnologie de comunicare.

"Este o plăcere să deschid expoziţia cu privire la 'era informatică', azi, la @ScienceMuseum şi sper că publicul o va vizita cu plăcere", a postat regina pe Twitter de pe o tabletă, în cadrul festivităţii de deschidere, semnând mesajul cu 'Elizabeth R' (Elizabeth Regina).

Conform presei britanice mesajul a fost scris dinainte, iar regina nu a făcut decât să apese butonul pentru a-l transmite. Contul de Twitter de pe care a pornit mesajul reginei, @BritishMonarchy, este urmărit de 727.000 de persoane şi publică cu regularitate informaţii despre familia regală.

La puţin timp după transmiterea mesajului, acesta a fost preluat de 3.000 de ori, iar numeroşi utilizatori ai serviciului Twitter i-au urat bun venit reginei pe reţeaua de socializare.

×