x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Românca decedată în inundațiile din Spania ar fi victima traficanților de persoane

Românca decedată în inundațiile din Spania ar fi victima traficanților de persoane

07 Dec 2016   •   14:06
Românca decedată în inundațiile din Spania ar fi victima traficanților de persoane

Românca moartă în urma inundațiilor din sudul Spaniei, de săptămâna trecută, este o tânără de 23 de ani din localitatea brăileană Însurăței.


Ionela Olguța Pantelimon a plecat în Spania, cu doi ani în urmă, cu prietenul ei despre care părinții fetei susțin că ar fi obligat-o să se prostitueze.


Presa spaniolă relatează că trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în interiorul unui local din Estepona. Se pare că victima a fost singură în interiorul California Club.

Conform informațiilor de pe Facebook clubul este unul de streaptease care oferă și fete, pentru toată Costa del Sol.

Prietena pe care Ionela a sunat-o a decarat pentru gazetadespania.es că: ”S-a dus la ușa de la intrare a descuiat-o dar mi-a spus că nu poate deschide din cauză că era foarte multă apă. Am sfătuit-o să se urce undeva sus, pe bar.

Convorbirea a durat aproximativ un minut, după care s-a auzit o bubuitură, un țipăt și s-a închis telefonul. În timp ce eu încercam s-o sun din nou, prietenul meu suna la 112. Nu am mai reușit să vorbesc cu ea.

M-am urcat în mașină și când am ajuns la club am văzut până unde ajunseseră apa și cum pompierii împreună cu scafandrii încercau să deschidă ușa, mi-am dat seama că i s-a întâmplat ceva. Am sperat, până în ultimul moment, că va fi salvată. Nu am ce să vă povestesc mai mult, sunt șocată, nu pot să cred”.


Patronul clubului de noapte unde a fost găsită tânăra înecată, a fost arestat de poliţiştii spanioli pentru trafic de persoane. Autorităţile spaniole au aflat că brăileanca ar fi fost închisă în subsolul clubului chiar de către patronul ei. Totuşi, patronul clubului a negat că ar fi închis-o pe româncă, el susţinând că femeia era angajată cu acte în regulă.


Presa spaniolă mai scrie şi că fata dormea într-o cameră din incinta localului, când a fost trezită de viitură. S-a speriat şi a sunat o prietenă, care a sfătuit-o să se urce deasupra barului. Victima a reuşit să sune şi serviciile de urgenţă, însă, din păcate, pompierii au ajuns prea târziu. “M-a sunat dimineaţă, fusese oprit şi curentul. Ea trebuie să fi adormit şi nu a realizat că apele s-au ridicat şi era prea târziu. I-am spus să iasă, dar probabil nu a mai avut timp”, a relatat prietena care a vorbit cu fata decedată cu puţin timp înainte să se întâmple tragedia. Dacă tânăra a fost sau nu sechestrată de eventuali proxeneţi, după cum se vorbeşte, urmează să se stabilească în urma anchetei, scrie obiectivbr.ro.

×