x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Româncă ucisă în stil mafiot, în Italia, pentru o datorie de... 500 de euro!

Româncă ucisă în stil mafiot, în Italia, pentru o datorie de... 500 de euro!

27 Ian 2016   •   16:33
Româncă ucisă în stil mafiot, în Italia, pentru o datorie de... 500 de euro!
Sursa foto: Cipriano şi Arturo Cioffo / Foto: gazetaromaneasca.com

”Atunci ce trebuie să fac, trebuie să-l ucid aşa cum am făcut cu femeia din Villa Briano”. Aceasta este una dintre interceptările ascultate de procuror şi carabinieri care au dus, zilele trecute, la arestarea a doi fraţi din San Cipriano d'Aversa, Cipriano şi Arturo Cioffo, acuzaţi de uciderea Mariei Veronica Sologiuc, româncă de 35 de ani din judeţul Suceava.

”Au încercat să pună la cale o execuţie încercând să inducă în eroare anchetele – explică Greco – atât incendiind maşina, cât şi prin modul de comitere a omorului şi prin punerea în gura femeii a unui inel cu cap de şarpe găsit pe timpul autopsiei”.

Cadavrul femeii a fost găsit în apropiere de biserica din Villa di Briano pe 20 mai 2015, cu 3 răni la cap produse cu o armă de foc de calibrul 7,65, informează gazetaromaneasca.com.

Maşina sa, un Fiat Punto, a fost găsită, arsă, după câteva zile, nu de parte de locul crimei, pe câmpurile din San Marcellino.

Un cadru incriminator foarte special, astfel l-a definit procurorul de la Tribunalul din Napoli Nord, Francesco Greco, al unui omor comis pentru o datorie de 500 de euro.

Femeia avea cu cei doi ucigaşi un raport de interese ilicite, în special înşelătorii cu asigurări şi trafic de autoturisme, gestionate în barul său din la Parete (Caserta), şi avea o relaţie cu unul dintre ei, Cipriano. Carabinierii au audiat şi soţiile celor doi fraţi care, în încercarea de a crea un alibi soţilor, s-au contrazis de mai multe ori.

Femeia era originară din satul Maidan, comuna Cacica, județul Suceava. Avea doi copii, unul în vârstă de 4 ani şi unul de 12 ani.

×
Subiecte în articol: italia romania crima mafiot