x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fostul top-model Jerry Hall

Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fostul top-model Jerry Hall

04 Mar 2016   •   18:01
Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fostul top-model Jerry Hall

  Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fostul model Jerry Hall, în cadrul unei ceremonii civile discrete, vineri după-amiază, la Londra, informează Reuters.

Magnatul american de origine australiană, în vârstă de 84 de ani, care este CEO al trustului de presă News Corp şi deţine 21st Century Fox Inc, şi Jerry Hall, în vârstă de 59 de ani, au zâmbit pentru fotografi la finalul ceremoniei civile, ce a avut loc la Spencer House, o clădire din secolul al XVIII-lea, construită de un strămoş al prinţesei Diana. 

Sâmbătă, cuplul va marca această căsătorie şi printr-o slujbă religioasă, ce va avea loc la în biserica St. Bride, proiectată de Christopher Wren, arhitectul care a construit şi celebra catedrală St. Paul din Londra. 

Potrivit cotidianului australian Sydney Morning Herald, cei 10 copii ai mirilor, provenind din relaţiile anterioare ale acestora, vor fi prezenţi la ceremonia religioasă de sâmbătă. Cele şase fiice ale mirelui şi miresei vor fi domnişoare de onoare. 

Biserica St. Bride, aflată pe strada londoneză Fleet, este considerată ”casa spirituală a jurnalismului britanic”. 

Legătura dintre jurnalism şi biserica St. Bride datează din urmă cu câteva secole, când pe strada Fleet se aflau sediile tuturor ziarelor naţionale din Marea Britanie şi birourile mai multor ziare regionale şi internaţionale.  

Magnatul american de origine australiană şi Jerry Hall şi-au anunţat logodna în luna ianuarie, prin intermediul unui anunţ publicitar apărut în cotidianul britanic The Times, deţinut de grupul controlat de Murdoch.

Rupert Murdoch şi Jerry Hall s-au logodit la Los Angeles şi au apărut împreună în public la gala de decernare din acest an a Globurilor de Aur.

Rupert Murdoch a divorţat de cea de-a treia soţie, Wendi Deng, în 2013, după o căsnicie care a durat 14 ani. Magnatul american, care a mai fost căsătorit cu Patricia Booker în perioada 1956 - 1967 şi cu Anna Mann în perioada 1967 - 1999, are şase copii.

Jerry Hall a fost căsătorită cu Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, timp de peste 20 de ani, însă în timpul procedurii de divorţ, rockerul britanic a susţinut că ei nu au fost niciodată căsătoriţi. Mariajul celor doi - care au împreună patru copii - a fost declarat nul de justiţia britanică.

×
Subiecte în articol: rupert murdoch