x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a aflat unde va locui familia Obama, după plecarea de la Casa Albă

S-a aflat unde va locui familia Obama, după plecarea de la Casa Albă

26 Mai 2016   •   22:30
S-a aflat unde va locui familia Obama, după plecarea de la Casa Albă
Sursa foto: Facebook.com/barackobama

Preşedintele american, Barack Obama, şi familia sa vor rămâne la Washington după încheierea celui de-al doilea mandat la Casa Albă, în ianaurie 2017. Ei vor închiria o casă din cartierul Kalorama din Washington DC, relatează CNN şi The Telegraph.

Potrivit unor informaţii, reşedinţa aparţine lui Joe Lockhart, fost secretar de presă în timpul preşedinţiei lui Bill Clinton. Lockhart şi soţia sa, Giovanna Gray Lockhart, editor la revista Glamour, nu au dorit să comenteze subiectul, despre care a informat pentru prima dată publicaţia Politico. Casa Albă a refuzat, de asemenea, să comenteze.

Casa a fost construită în 1928, are nouă camere şi opt băi, plus o toaletă de serviciu şi a fost vândută în 2014 cu peste 5 milioane de dolari.

Obama, care a locuit la Chicago înainte de a deveni preşedinte în 2009, a dezvăluit că va rămâne împreună cu familia la Washington după ce va pleca de la cea mai faimoasă adresă din lume - numărul 1600 din Pennsylvania Avenue - în ianuarie 2017.

"Vom rămâne câţiva ani la Washington DC, probabil până când va termina Sasha", a declarat preşedintele, în martie, referindu-se la studiile gimnaziale pe care le urmează fiica sa mai mică.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: barack obama obama casa alba washington sua