x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a îmbolnăvit de cancer la doar 20 de ani. Ce a făcut acest tânăr după ce a aflat de boală te va lasa fără cuvinte (VIDEO)

S-a îmbolnăvit de cancer la doar 20 de ani. Ce a făcut acest tânăr după ce a aflat de boală te va lasa fără cuvinte (VIDEO)

20 Oct 2014   •   12:21
S-a îmbolnăvit de cancer la doar 20 de ani. Ce a făcut acest tânăr după ce a aflat de boală te va lasa fără cuvinte (VIDEO)
La numai 20 de ani, Harry Hudson se considera un tânăr norocos şi credea că are toată viaţa înainte pentru a-şi îndeplini visul de a deveni un cântăreţ cunoscut în Statele Unite.

Pasiunea lui Harry este muzica. Născut în New Jersey, Harry era un cântăreţ şi compozitor din Los Angeles care tocmai îşi lansese debutul în primăvara anului 2013, devenind numărul 1 cu sigle-ul “World Is Gone”.

Ceea ce Harry nu spusese nimănui era faptul că se simţea slăbit de mai multe luni. "Am ştiut că e ceva în neregulă şi am fost consultat de mai multi doctori, însă nu le-am spus ceea ce credeam că am pentru că nu voiam să aud", spune Harry. Într-o noapte, Harry s-a trezit cu dificultăţi de respiraţie iar din cauza istoriei sale cu astmul, mama sa l-a dus de urgenţă la spital. Medicii i-au făcut câteva analize şi au descoperit o tumoră în piept, fiind diagnosticat ulterior cu Limfomul Hodgkin, o formă rară de cancer a sistemului limfatic.

Tânărul a refuzat să se dea bătut în faţa bolii crunte şi a început tratamentul cu optimism şi încredere. Pe parcurusul celor şapte luni de chimioterapie, Harry şi-a ţinut la curent în permanenţă urmăritorii de pe Twitter în legătură cu evoluţia afecţiunii sale, iar postările sale au devenit un exemplu pentru toată lumea. "Când mi-au spus doctorii că pot stopa evoluţia bolii cu chimioterapie am decis că trebuie să lupt. Nu mi-a venit vremea încă".

După mai bine de jumătate de an de tratament, timp în care a slăbit considerabil şi şi-a pierdut părul şi sprâncenele, Harry a primit o veste bună de la medici: cancerul intrase în remisie, iar la scurt timp tânărul s-a vindecat complet. "Mi-am înşelat temerile, m-am despărţit de îndoieli, m-am logodit cu speranţa şi acum mă căsătoresc cu visurile mele", şi-a anunţat fanii de pe reţeaua de socializare după ce a scăpat de boală.



×