x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarkozy, atac la Hollande. De ce îl acuză fostul lider de la Palatul Elysee pe actualul preşedinte francez

Sarkozy, atac la Hollande. De ce îl acuză fostul lider de la Palatul Elysee pe actualul preşedinte francez

22 Sep 2014   •   09:09
Sarkozy, atac la Hollande. De ce îl acuză fostul lider de la Palatul Elysee pe actualul preşedinte francez

Nicolas Sarkozy l-a acuzat pe succesorul său socialist Francois Hollande de "minciuni" în cursul primei sale intervenţii televizate după ce şi-a anunţat vineri revenirea în politică, relatează AFP, citată de Agerpres. În 2012, în timpul campaniei prezidenţiale, "eu nu am minţit", contrar "lungii litanii de minciuni" a preşedintelui actual, a spus Sarkozy.

În situaţia în care este Franţa astăzi, Francois Hollande "este propriul său procuror", a mai spus Sarkozy, notând ironic că este timpul ca şeful statului să recunoască - cum a făcut în ultima sa conferinţă de presă - că funcţia sa "nu este uşoară".

"Nu vreau să polemizez cu dl Hollande. Dl Hollande gândeşte cel mai mare rău despre mine, eu nu mă gândesc deloc la el", a adăugat fostul preşedinte.

Nicolas Sarkozy a criticat absenţa politicii europene a lui Francois Hollande şi modul în care acesta gestionează relaţiile cu Rusia în criza ucraineană.

×