x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scenă DRAMATICĂ pe un aeroport din SUA! Pilotul unui Boeing îşi ia RĂMAS BUN la câteva secunde după decolare (VIDEO)

Scenă DRAMATICĂ pe un aeroport din SUA! Pilotul unui Boeing îşi ia RĂMAS BUN la câteva secunde după decolare (VIDEO)

13 Oct 2014   •   10:55
Scenă DRAMATICĂ pe un aeroport din SUA! Pilotul unui Boeing îşi ia RĂMAS BUN la câteva secunde după decolare (VIDEO)

Cei care s-au strâns pe aeroportul Paine Field din Washington, Statele Unite, pentru a vedea momentul decolării unui avion cargo, au avut parte de un adevărat şoc în momentul în care aeronava Boeing 747-8, care costă nu mai puţin de 222,5 milioane de lire sterline, a început să se clatine dintr-o parte în alta, lăsând impresia că urmează să se prăbuşească.

Din fericire, pilotul nu pierduse controlul avionului, ci executa o menavră extrem de periculoasă, luându-şi de fapt rămas bun.

Potrivit Daily Mail, piloţii avioanelor de tip cargo înclină aeronavele dintr-o parte în alta în momentul în care acestea decolează de pe aeroportul hangarului unde au fost construite şi unde nu se vor mai întoarce niciodată, luându-şi de fapt rămas bun. În plus, prin acest gest piloţii multumesc echipei tehnice care a lucrat la construirea aeronavei.

Imaginile de mai jos au fost postate pe site-ul ViralVideoUK şi arată momentul în care o aeronavă Boeing 747-8 nou-nouţă decolează de pe aeroportul Paine Field.

În general, manevra este executată atunci când aeronava atinge altitudinea de peste 600 de metri. În acest caz, însă, pilotul a decis s-o execute mai devreme pentru a demonstra de ce este în stare avionul.


×