x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scrisoare unei femei părăsite a devenit VIRALĂ. Ce a scris despre fostul iubit este UIMITOR

Scrisoare unei femei părăsite a devenit VIRALĂ. Ce a scris despre fostul iubit este UIMITOR

30 Oct 2013   •   10:47
Scrisoare unei femei părăsite a devenit VIRALĂ. Ce a scris despre fostul iubit este UIMITOR

O scrisoare trimisă de o femeie fostului ei iubit, la scurt timp după despărţire, a fost făcuta publică de Huffington Post.

Femeia povesteşte că pe parcursul relaţiei au existat anumite semne care i-au dat de gândit în legătură cu fidelitatea partenerului său iar atunci când a descoperit totul, a decis să ia o pauză. Atunci femeia a văzut pe Facebook că iubitul ei nu era doar al ei, ci şi al altor femei. Ea a hotărât să îi scrie o scrisoare pe care el să o citească nu acasă, ci direct din presă.

"Dragul meu, nu îţi face griji. Supărarea mea va trece repede. Pedeapsa cea mai bună pentru tine e chiar viaţa pe care o duci. Un bărbat de 40 de ani, cu realizări mediocre, incapabil de-a avea o viaţă intimă, care minte ocazional, un bărbat dat în judecată de propria lui mătuţă, care nu prea are parte de iubire din partea familiei, care are puţini prieteni, care încă trăieşte în casa în care a copilărit, plină de mucegai, într-o suburbie din New Jersey, un bărbat nesigur, patetic, fără morală, nemulţumit de cariera sa.

Şi apoi apare o femeie care încearcă să îl iubească, să îl încurajeze, să umple golul din viaţa lui tristă, iar el îi răsplăteşte bunătatea cu minciuni, secrete, o despărţire urâtă bazată pe propria lui incapacitatea de-a se apropia de cineva cu care chiar ar putea avea o viaţă frumoasă şi care strică totul cu o aventură cu o fosta iubită, într-un apartament aflat la doar zece blocuri distanţă de casa actualei sale iubite. Un bărbat care încearcă să o facă să creadă că ea e cea care nu îi merită încrederea. Un bărbat care îi spune ei că se despart dintr-un motiv pe care este incapabil să îl explice.

Asta e ceea ce te reprezintă, ceea ce eşti tu: un trist, un meschin, viclean, un bărbat care se plimbă dintr-un hotel în altul, incapabil să-şi construiască o familie adevarată. Nu trebuie să te umilesc eu, întreaga ta existenţă o face pentru mine. Nu contează cât de mult ai medita, ai face yoga sau ai merge la psiholog, nimic din ceea ce eşti nu se va schimba. Ăsta eşti tu".


×
Subiecte în articol: scrisoare virala despartire