x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SECRET scos la lumină după 40 de ani! Descoperirea făcută de îngrijitorul unui bloc din Marea Britanie (VIDEO)

SECRET scos la lumină după 40 de ani! Descoperirea făcută de îngrijitorul unui bloc din Marea Britanie (VIDEO)

01 Apr 2014   •   10:35
SECRET scos la lumină după 40 de ani! Descoperirea făcută de îngrijitorul unui bloc din Marea Britanie (VIDEO)

De ceva vreme, paznicul unui bloc de 11 etaje din Marea Britanie se tot întreba şi se frământa în legătură cu o încăpere, ce părea a fi o debara, aflată la mansarda clădirii. Ronald Mclintock a întrebat în stânga şi-n dreapta, pe locatari, cui aparţine, însă nimeni n-a ştiut să răspundă, scrie metro.co.uk. Dacă în interior se aflau arme, sau droguri, sau, mai rău, rămăşiţele vreunui nefericit? Tot frământându-se, bărbatul în vârstă de 64 de ani a decis că trebuie să afle ce se ascunde dincolo de uşi.

Zis şi făcut. Ronald s-a înarmat cu o ţeavă cotită şi a spart lacătul. Înăuntru, ce să vezi? Rafturi pline cu conserve care datau din anii '70 şi '80. Şi, surpinzător, toată mâncarea era în stare intactă.

"A fost pură curiozitate. Sincer, am crezut că voi găsi doar gunoaie, iar când am văzut toate acele conserve şi pachete cu mâncare am avut un şoc. Nimeni nu ştie cine le-a adus acolo, erau peste 250 de cutii foarte vechi. Cel care şi-a facut acele provizii a cheltuit foarte mulţi bani şi pare ca se pregătea pentru ceva. Anii '70 au fost tensionaţi. Cred că se temea de sfârşitul lumii", a declarat portarul.

×