x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Si totusi, Trump a dormit o noapte la Moscova in 2013!

Si totusi, Trump a dormit o noapte la Moscova in 2013!

25 Apr 2018   •   10:29
Si totusi, Trump a dormit o noapte la Moscova in 2013!

Agentia Bloomberg a intrat in posesia unor documente, conform carora Donald Trump si-a petrecut o noapte la Moscova in 2013, cand a venit in capitala rusa pentru concursul "Miss Univers". O veste care va incinge, cu siguranta, spiritele la Casa Alba, in contextul in care presa de peste Ocean il acuza pe presedintele american de comportament inadecvat in timpul acelei calatorii.

 

Printre altele, informatia a fost dezmintita in doua randuri de Trump in discutiile purtate cu deja fostul sef al FBI, James Comey, care a investigat legaturile liderului american cu Rusia.

Jurnalistii de la Bloomberg au facut rost de actele firmei FlightAware, conform carora deplasarea lui Trump la Moscova a inceput in seara de joi, 7 noiembrie 2013. Plecarea s-a efectuat din Carolina de Nord, unde Trump venise pentru aniversarea unui prieten.

Datele de zbor arata ca avionul personal al miliardarului american a revenit la New York in aceeasi noapte. Se pare insa ca la bordul aparatului nu se afla si Trump. La Moscova el a calatorit cu un Bombardier Global 5000, care apartine partenerului sau de afaceri, Phil Ruffin.

Aparatul a aterizat in dimineata zilei de 8 noiembrie pe aeroportul Vnukovo, de unde, preluat de o masina, Trump a ajuns cam intr-o ora, la hotelul Ritz-Carlton, unde s-a cazat. Informatia a fost confirmata de Araz Aagalarov, organizatorul concursului de frumusete.

Seara, Trump s-a fotografiat in fata restaurantului Nobu, din Moscovo, poza fiind postata pe Facebook.

×