x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Simona Halep: "Voi munci din greu. Trebuie să progresez, să câştig, voi continua pe drumul meu"

Simona Halep: "Voi munci din greu. Trebuie să progresez, să câştig, voi continua pe drumul meu"

26 Oct 2014   •   22:07
Simona Halep: "Voi munci din greu. Trebuie să progresez, să câştig, voi continua pe drumul meu"

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, după finala pierdută în fața Serenei Williams, la Turneul Campioanelor, de la Singapore, că va munci zi de zi pentru a fi campioană într-o zi.

''Azi a fost mai puternică decât mine. Ştiam că va fi mai motivată în acest meci, dar nu e n lucru aşa rău că am pierdut. Abia aştept anul viitor şi turneele următoare'', a spus Simona, care o învinsese cu un incredibil 6-0, 6-2 pe Williams, liderul mondial, în Grupa Roşie. ''Este cea mai bună, este o jucătoare extraordinară şi merita să câştige titlul'', a adăugat Halep.

Simona Halep a declarat că nu mai are putere pentru a fi emoţionată după finala cu Serena: ''Nu mai am putere să am emoţii, dar mă simt bine. Nu pot spune că sunt bucuroasă - de fiecare dată când pierd sunt un pic tristă, dar trebuie să mă bucur de acest rezultat. Este al doilea cel mai bun rezultat al meu după finala de la Roland Garros. Acum mă gândesc la vacanţă, plec acasă, aşa că nu mai contează altceva'.

Halep a menţionat totuşi că va petrece pentru victoria reuşită în faţa liderului mondial: ''Da, voi petrece. Nu voi uita că am învins-o pe Serena săptămâna aceasta''.

Românca s-a referit şi la complimentele deosebite pe care i le-a făcut săptămâna aceasta campioana americană Billie Jean King: 'Mă bucur să aud aceste lucruri. Ştie multe despre tenis şi ştie ce spune. E important pentru mine să aud astfel de lucruri, cuvinte frumoase despre mine, deoarece sunt încă tânără, trebuie să progresez, să câştig mai multe meciuri şi mai multe titluri, dacă pot. Aşa că voi continua pe drumul meu''.

×
Subiecte în articol: simona halep