x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Șoc în lumea filmului american! Jerry Lewis și-a dezmoștenit pe cei șase fii din prima căsătorie

Șoc în lumea filmului american! Jerry Lewis și-a dezmoștenit pe cei șase fii din prima căsătorie

25 Sep 2017   •   13:57
Șoc în lumea filmului american! Jerry Lewis și-a dezmoștenit pe cei șase fii din prima căsătorie

A fost deschis testamentul regretatului actor Jerry Lewis, care a murit la 20 august la Las Vegas, la 91 de ani, iar decizia sa de a-i exclude din testament pe copiii din prima căsătorie a surprins cercurile de la Hollywood, relatează online ziarul spaniol ABC.

Celebrul actor de comedie, pe numele său real Jerome Joseph Levitch, a decis să-i excludă de la moştenire pe cei şase fii ai săi din prima căsătorie cu actriţa Patti Lewis.

În testamentul la care a avut acces portalul cu informaţii despre celebrităţi The Blast se arată că cei şase fii ai săi - Gary, Ronald, Anthony, Christopher, Scott şi Joseph - nu vor avea acces la bunurile sale.

Actorul a fost căsătorit cu Patti Lewis între 1944 şi 1980, iar divorţul a fost pentru el o experienţă traumatizantă.

În 1983, el s-a recăsătorit cu SanDee Pitnick care i-a fost alături până la moarte şi cu care mai are un copil.

Testamentul lui Jerry Lewis, scris în 2012, nu lasă loc la speculaţii.

"I-am exclus în mod intenţionat pe Gary Lewis, Ronald Lewis, Anthony Joseph Lewis, Christopher Joseph Lewis, Scott Anthony Lewis şi Joseph Christopher Lewis şi pe urmaşii lor ca beneficiari ai bunurilor mele, intenţia mea fiind aceea de a nu primi niciun fel de beneficiu", a scris actorul.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Jerry Lewis Jerry Lewis