x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sosia Elenei Udrea de la Moscova, scandal urias la eliberarea din puscarie

Sosia Elenei Udrea de la Moscova, scandal urias la eliberarea din puscarie

de Dan Constantin    |    26 Aug 2015   •   12:23
Sosia Elenei Udrea de la Moscova, scandal urias la eliberarea din puscarie
Sursa foto: Evghenia Vasilieva / FOTO: izvestia.ru

Presa din Rusia este scandalizata de decizia eliberarii conditionate din penitenciar a Evgheniei Vasilieva, fosta sefa a privatizarii din Ministerul Apararii, condamnata la 5 ani pentru frauda.

Vasilieva seamana frapant , nu numai fizic, cu Elena Udrea.

VEZI ŞI Elena Udrea are o sosie la Moscova

A fost numita in functia de director in Ministerul Apararii unde a devenit amanta ministrului Serdiukov. A gestionat active cu valori uriase, ajungand in arest dupa ce a vandut la preturi subevaluate cladiri ale Ministerului Apararii.

A fost condamnata la 5 ani cu executare, dar in timpul anchetei a locuit in apartamentul de lux din centrul Moscovei, sub supraveghere judiciara, presa surprinzand-o deseori in magazinele de bijuteriii si de toale de lux.

Dupa condamnare a fost incarcerata in penitenciarul din Vladimir, dar nu a stat mai mult de 20 de zile inchisa, relateaza MOSKOW Times. Organizatiile civice suspecteaza ca a platit pe cineva sa stea in celula, ea fiind libera.

Scandalul a reizbucnit cu putere acum cand o instanta i-a aprobat cererea de eliberare conditionata, dupa doar doua luni de la condamnare.

Fostul amant, ministrul Serdiukov, a fost destituit, dar faptele de coruptie pentru care a fost cercetat s-au prescris. Conduce o firma de top in Moscova.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea sosie Moscova eliberare scandal