x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA - Bărbatul care a transmis pe Facebook o crimă s-a sinucis

SUA - Bărbatul care a transmis pe Facebook o crimă s-a sinucis

18 Apr 2017   •   20:50
SUA - Bărbatul care a transmis pe Facebook o crimă s-a sinucis

Asasinul din oraşul american Cleveland, autor al unei crime pe care a transmis-o în direct pe Facebook, s-a sinucis după ce a fost urmărit de poliţie în statul Pennsylvania, au anunţat marţi autorităţile americane, transmit agenţiile DPA şi EFE. 

Steve Stephens, în vârstă de 37 de ani, a postat duminică pe Facebook imaginile în care ucide un bătrân în vârstă de 74 de ani. El a anunţat apoi tot pe reţeaua de socializare că a mai ucis alte 15 persoane şi că pleacă 'înarmat şi periculos' în căutarea unor alte victime, sugerând în mesaje că vinovată pentru starea în care se află este fosta sa iubită. 

Poliţia a desfăşurat un amplu dispozitiv de securitate la Cleveland (statul Ohio) şi a început să-l caute pe Stephens, iar marţi l-a reperat în statul Pennsylvania. După o scurtă urmărire, suspectul s-a sinucis trăgându-şi un glonţ în cap în autoturismul propriu. 

Poliţia a infirmat că Steve Stephens ar fi comis şi alte crime în afara celei transmise pe Facebook şi a menţionat că îl avea în evidenţe cu numeroase contravenţii rutiere.AGERPRES

×