x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incredibil! Cine ii "sopteste" ce sa spuna vicepreşedintelui SUA, Mike Pence

Incredibil! Cine ii "sopteste" ce sa spuna vicepreşedintelui SUA, Mike Pence

14 Feb 2018   •   10:19
Incredibil! Cine ii "sopteste" ce sa spuna vicepreşedintelui SUA, Mike Pence

Vicepreşedintele american Mike Pence este "înfricoşător" şi "crede că Iisus îi transmite ce să spună", afirmă o fostă consilieră a preşedintelui Donald Trump, scrie cotidianul britanic The Independent.

 

Omorosa Manigault Newman, care şi-a părăsit în decembrie postul din cadrul administraţiei de la Casa Albă, le-a atras atenţia criticilor lui Donald Trump în legătură cu o suspendare a acestuia, deoarece acest lucru ar însemna că Pence, care este o persoană 'extremă', ar prelua preşedinţia.

"Pot să spun ceva? Oricând de rău credeţi că este cu Trump, ar trebui să vă faceţi griji în legătură cu Pence", a spus Omorosa Manigault Newman, participanta la versiunea americana a show-ului televizat Big Brother. "Toţi cei ce doresc o suspendare s-ar putea să fie nevoiţi să îşi reconsidere vieţile. Veţi ajunge să regretaţi perioada Trump dacă Pence ar deveni preşedinte. Este o persoană extremă", a declarat ea.

"Sunt creştină şi îl iubesc pe Iisus. Însă el crede că Iisus îi transmite ce să spună, iar eu zic: 'Iisus nu a spus asta'. Înfricoşător", a adăugat ea. Omorosa Manigault Newman, fost director de comunicaţii la Biroul de Relaţii Publice din cadrul Casei Albe, a atras de asemenea atenţia asupra măsurilor de represiune impuse imigranţilor de administraţia Trump.

Omorosa Manigault Newman, în vârstă de 44 de ani, a susţinut că şi-a dorit să renunţe la postul de la Casa Albă după un an de la preluarea lui, deşi au existat informaţii că a fost forţată să demisioneze de şeful cancelariei, John Kelly. După ce şi-a părăsit postul de la Casa Albă în decembrie, Omorosa Manigault Newman, a recunoscut că a fost deranjată de unele lucruri din cadrul administraţiei Trump, sugerând că ar fi vorba de chestiuni legate de rasism.

Trump ar fi ironizat viziunile creştin-evanghelice ale lui Pence în privinţa avortului şi drepturilor persoanelor LGBT de-a lungul preşedinţiei sale. Conform The New Yorker, Trump a glumit spunând că Pence 'vrea să îi spânzure' pe toţi homosexualii. AGERPRES

×