x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TE TREC FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII! Ce a surprins o clarvăzătoare într-un castel medieval din Ţara Galilor (VIDEO)

TE TREC FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII! Ce a surprins o clarvăzătoare într-un castel medieval din Ţara Galilor (VIDEO)

23 Oct 2014   •   10:27
TE TREC FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII! Ce a surprins o clarvăzătoare într-un castel medieval din Ţara Galilor (VIDEO)

Mediumul Christine Hamlett susţine că a văzut spirite în întreaga parte de nord a Ţării Galilor, însă doar recent a observat fantoma unui călugăr într-o fotografie, scrie The Mirror.

Imaginea care îţi dă fiori pe şira spinării pare că arată cum fantoma unui călugăr îmbrăcat în negru stă pitită într-un castel din Ţara Galilor.

Fotografia a fost făcută de clarvăzătoarea Christine Hamlett în timp ce vizita înfricoşătorul castel medieval Harlech, în octombrie anul trecut.

Christine, în vârstă de 57 de ani, crede că nu există o altă explicaţie pentru formele negre din fotografie. "Nu mi-a venit să cred ce văd. În momentul în care am făcut fotografia nu am obsrecat nimic ciudat. Recent, însă, am revăzut fotografiile făcute atunci şi l-am întrebat pe soţul pe soţul meu ce se vede la fereastră. Iar el mi-a spus că pare că este o persoană îmbrăcată în haine de călugăr. Îmi amintesc că era o zi friguroasă şi nu se aflau multe persoane la castel", a declarat Christine Hamlett.

Clarvăzătoarea, care locuieşte Northwich, Cheshire, nu este la prima experienţă de acest gen.

"Unul dintre cele mai dificile cazuri pe care le-am avut a fost în Wrexham. A fost vorba despre fantoma unui bărbat care bântuia o casă şi care speria copiii din acea casă. Lucrurile luaseră o turnură extrem de neplăcută, familia luând într-un final decizia să locuiască în grădină", a mai povestit Christine Hamlett.

×