x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Timp de 10 ani a strâns banii pierduţi pe stradă. Ce a făcut cu ei când a ieşit la pensie este uimitor (VIDEO)

Timp de 10 ani a strâns banii pierduţi pe stradă. Ce a făcut cu ei când a ieşit la pensie este uimitor (VIDEO)

08 Oct 2014   •   09:21
Timp de 10 ani a strâns banii pierduţi pe stradă. Ce a făcut cu ei când a ieşit la pensie este uimitor (VIDEO)

Ni se întâmplă des să trecem pe lângă o monedă căzută pe stradă şi să nu acordăm importanţă acestui lucru, însă ce s-ar întâmpla dacă am strânge toate monedele găsite pe jos?

Rick Snyder, un bărbat în vârstă de 69 de ani din Statele Unite, a reuşit să strângă suma de 21.000 de dolari în zece ani, după ce a adunat fiecare monedă găsită pe stradă.

După ce a ieşit la pensie, Rick a refuzat să stea în casă, astfel a ales să iasă la plimbare în fiecare dimineaţă şi să strângă banii căzuţi din buzunarele trecătorilor pe caldarâm. Bărbatul se trezea în fiecare zi în jurul orei 4:00 dimineaţa şi străbătea kilometri întregi prin oraşul Florida, în căutarea monedelor. Bărbatul strângea în jur de şase dolari pe zi iar banii îi folosea pentru a cumpăra mâncare pentru pisicile fără stăpân din cartierul său.

Dacă la început Rick şi-a propus să strângă suma de 10.000 de dolari, el a reuşit să strângă 21.000 de dolari şi a decis să facă ceva uimitor cu aceşti bani. Americanul a decis să doneze întreaga sumă unei organizaţii nonprofit care, printre altele, se ocupă de salvarea pisicilor fără stăpân.

Aşadar, monedele ce totalizează suma de 21.495 de dolari, au fost oferite organizaţiei si vor fi folosite pentru a ingriji pisicile abandonate sau ranite grav. Gestul lui a devenit viral pe internet şi a impresionat o lume întreagă. „Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care sunt prea leneşi pentru a se apleca după un penny căzut pe jos”, a spus Rick, precizând că va continua să adune bănuţii pierduţi pe stradă.

 
 

×