x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Toronto, în șoc din cauza unui criminal în serie. Au fost găsite rămășițele celei de-a 7-a victime

Toronto, în șoc din cauza unui criminal în serie. Au fost găsite rămășițele celei de-a 7-a victime

05 Mar 2018   •   17:49
Toronto, în șoc din cauza unui criminal în serie. Au fost găsite rămășițele celei de-a 7-a victime

Poliția din Toronto a găsit rămășițele celei de-a 7-a victime a criminalului în serie Bruce McArthur și cere sprijinul publicului pentru stabilirea identității bărbatului.

Descoperire a fost confirmată pentru Associated Press, luni dimineață de un reprezentat al poliției care a mai adăgat că McArthur nu a fost încă acuzat de cea de-a 7-a crimă.

 

Un grădinar peisagist din Toronto a fost inculpat pe 23 februarie pentru 6 crime după identificarea rămăşiţelor unui trup descoperit într-o grădină, relatează AFP şi Reuters. 

Bruce McArthur, de 66 de ani, a fost arestat la jumătatea lui ianuarie şi inculpat pentru dispariţia şi uciderea în primăvara lui 2017 a doi bărbaţi care frecventau cartierul homosexual din Toronto. 

Poliţia a reuşit până acum să identifice rămăşiţele a trei dintre cele şase victime, una datorită "amprentelor digitale" şi celelalte două prin verificarea "fişelor dentare", a declarat Hank Idsinga, responsabil pentru această anchetă în cadrul poliţiei din Toronto. 

Analizele ADN continuă pentru identificarea rămăşiţelor celorlalte trei victime găsite în aceeaşi grădină a unei case ai cărei proprietari i-au pus la dispoziţie o dependinţă lui Bruce McArthur pentru a-şi depozita materialul de grădinărit. 

Victimele identificate sunt Andrew Kinsman, de 49 de ani, care a avut o lungă legătură cu Bruce McArthur, Skandaraj Navaratnam, de 40 de ani, dat dispărut din 2010, şi Soroush Mahmudi, 50 de ani, dat dispărut de trei ani. 

McArthur mai este acuzat şi de uciderea lui Majeed Kayhan, Dean Lisowick şi Selim Esen. 

"Nu pot să vă spun unde au fost comise crimele. Credem totuşi că au existat mai multe scene ale crimei", a adăugat Hank Idsinga în cadrul unei conferinţe de presă. 

"Ne interesăm îndeaproape de cel puţin două sau trei proprietăţi", unde este posibil să fie îngropate rămăşiţe umane, a precizat el. 

Poliţia reexaminează, de asemenea, "numeroase cazuri de crimă nerezolvate" şi "sute de cazuri de persoane date dispărute", care datează în unele cazuri de mai multe decenii, a subliniat el.AGERPRES

×
Subiecte în articol: bruce mcarthur criminal in serie