x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE pentru vicepreşedintele american Joe Biden. Fiul cel mare a MURIT de cancer cerebral

TRAGEDIE pentru vicepreşedintele american Joe Biden. Fiul cel mare a MURIT de cancer cerebral

31 Mai 2015   •   10:03
TRAGEDIE pentru vicepreşedintele american Joe Biden. Fiul cel mare a MURIT de cancer cerebral
Sursa foto: Scott Olson/Getty Images

Beau Biden, fiul cel mare al vicepreşedintelui american Joe Biden, a murit de cancer cerebral la vârsta de 46 ani, a anunţat sâmbătă Casa Albă, relatează AFP.

"Întreaga familie Biden este cuprinsă de o durere de nedescris. Ştim că spriritul lui Beau va dăuinui în noi - mai ales prin curajoasa sa soţie Hallie şi cei doi copii remarcabili, Natalie şi Hunter', a subliniat vicepreşedintele american, într-un comunicat.

Beau ' a luptat cu cancerul cu aceeaşi integritate, acelaşi curaj şi aceeaşi forţă de care a dat dovadă în fiecare zi din viaţa lui", se arată în comunicat.

Beau Biden, avocat de profesie, a fost procuror general al Statului Delaware (nord-est). El a intenţionat la un moment dat să candideze pentru Senatul SUA în circumscripţia tatălui său atunci când acesta candida pentru funcţia de vicepreşedinte, dar a ales în cele din urmă să practice dreptul.

Preşedintele SUA Barack Obama şi soţia sa Michelle au prezentat de asemenea condoleanţe familiei Biden. 'Ca şi tatăl său, Beau a fost bun, generos, un catolic practicant şi profund credincios care şi-a pus amprenta asupra tuturor celor din jur', a subliniat preşedintele american.

Acest deces reprezintă o nouă tragedie în familia vicepreşedintelui Joe Biden. Prima sa soţie şi fiica lor, sora lui Beau, au murit în 1972 într-un accident de maşină în timp ce mergeau la cumpărături de Crăciun. Beau şi fratele lui, care se aflau de asemenea în maşină, au supravieţuit accidentului. 

Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: cancer cerebral Joe Biden