x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trucul folosit de o femeie pentru a vedea ce urmăreşte partenerul ei pe telefon

Trucul folosit de o femeie pentru a vedea ce urmăreşte partenerul ei pe telefon

01 Noi 2021   •   09:40
Trucul folosit de o femeie pentru a vedea ce urmăreşte partenerul ei pe telefon

O femeie a reuşit să îşi prindă iubitul minţind în legătură cu ceea ce urmărea pe telefon, folosind un truc foarte simplu care implică o oglindă.

Tiffany a postat un filmuleţ pe TikTok în care stătea întinsă pe canapea cu partenerul ei, fiecare la un capăt, şi, fără ca el să ştie, a reuşit să îşi prindă o oglindă între degetele de la picioare şi să o încline astfel încât să poată vedea ecranul telefonului său, potrivit Mirror.

Ea l-a întrebat apoi la ce se uită, iar el a răspuns prompt „maşini exotice, întotdeauna mi-am dorit una”, dar în tot acest timp Tiffany vedea că el urmărea de fapt imagini cu femei îmbrăcate sumar.

Femeia a distribuit videoclipul pe TikTok, unde a avut peste 16 milioane de vizualizări, pentru ca şi alţii să cunoască această tehnică şi să o folosească pentru a-şi prinde partenerii mincinoşi.

La finalul videoclipului lui Tiffany, bărbatul îi arată un Bugatti albastru pe care l-a salvat pe telefon ca momeală, apoi se întoarce să se uite la imaginea unei femei în costum de baie.

 

×
Subiecte în articol: telefon urmărit