x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump ar face mai bine să se ocupe de 'milioanele de oameni înfometaţi' din SUA (MAE iranian)

Trump ar face mai bine să se ocupe de 'milioanele de oameni înfometaţi' din SUA (MAE iranian)

02 Ian 2018   •   18:52
Trump ar face mai bine să se ocupe de 'milioanele de oameni înfometaţi' din SUA (MAE iranian)

Preşedintele SUA Donald Trump, care şi-a manifestat sprijinul pentru manifestaţiile care au loc de joi în Iran, ar face mai bine să se ocupe de 'milioanele de persoane fără adăpost şi înfometate' din SUA, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe iranian, relatează AFP. 

'În loc să piardă timpul trimiţând mesaje inutile pe Twitter şi insulte împotriva altor popoare, Trump ar face mai bine să se ocupe de probleme interne ale ţării sale, în special uciderea zilnică a zeci de persoane şi milioane de oameni fără adăpost şi înfometaţi' în SUA, a declarat Bahram Ghassemi, citat de media iraniene. 

Preşedintele american Donald Trump a denunţat marţi regimul 'brutal şi corupt' aflat la putere în Iran, în cea de-a şasea zi a unei mişcări de protest marcată de violenţe în ţară, notează AFP. 

'Iranienii acţionează în sfârşit împotriva regimului iranian brutal şi corupt', a scris Trump într-un mesaj difuzat pe Twitter. 

În total, 21 de persoane, între care 16 manifestanţi, au fost ucise de la declanşarea joi a protestelor împotriva dificultăţilor economice şi a puterii din Iran. Protestele au început la Machhad (nord-est) şi s-au răspândit rapid în întreaga ţară. 

Liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, i-a acuzat marţi pe 'inamicii' Iranului că se unesc pentru a aduce atingere regimului de la Teheran.AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump iran