x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un avion pe ruta Istanbul-Roma a aterizat la Sarajevo pentru a debarca cinci turci beţi

Un avion pe ruta Istanbul-Roma a aterizat la Sarajevo pentru a debarca cinci turci beţi

25 Feb 2016   •   18:14
Un avion pe ruta Istanbul-Roma a aterizat la Sarajevo pentru a debarca cinci turci beţi
Sursa foto: DP van Marion

Un avion al companiei turce Pegasus Airlines, pe ruta Istanbul-Roma, a făcut joi o scurtă escală la Sarajevo pentru debarcarea a cinci pasageri beţi, toţi cetăţeni turci, care au insultat membri ai echipajului, transmite AFP, citând surse din poliţia bosniacă.

Conform presei bosniace, avionul transporta suporteri ai echipei de fotbal Galatasaray, care urmează să dispute la Roma, în cursul serii, un meci cu Lazio în Europa League. Informaţia nu a putut fi confirmată însă din sursă oficială.

'Avionul a aterizat în mod neprevăzut pe aeroportul din Sarajevo. Poliţia bosniacă a reţinut cinci pasageri, cetăţeni turci, aflaţi în mod vizibil sub influenţa alcoolului', a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei de frontieră, Sanela Dujkovic.

'Conform informaţiilor de care dispunem, ei au insultat membri ai echipajului, au luat băuturi alcoolice fără a fi autorizaţi şi au refuzat să le plătească', a adăugat ea.

După debarcare, avionul şi-a continuat zborul spre Roma. Cei cinci vor fi reţinuţi pe aeroportul din Sarajevo, sub supravegherea poliţiei, urmând să fie îmbarcaţi vineri pentru Istanbul, a mai indicat purtătoarea de cuvânt. AGERPRES

×