x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care este stewardesă

Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care este stewardesă

13 Oct 2016   •   10:08
Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care este stewardesă
Sursa foto: OSchaumann/Getty Images/iStockphoto

Un jurnal în care sunt descrise activităţi sexuale la care o stewardesă din Olanda a luat parte a fost descoperit de soţul acesteia. El se luptă acum prin tribunale să facă totul public.

Jurnalul, care aparţine unei stewardese măritate era stocat pe un calculator, iar în el erau descrise raporturile sexuale pe care le-a întreţinut cu membrii echipajelor de pe liniile aeriene low-cost Transavia. Alte detalii arată cum activităţile sexuale aveau loc în avioane, în hoteluri, sau când aveau escale.

Citeste si "Femeia deasupra" este poziția sexuală cea mai periculoasă, au concluzionat oamenii de știintă

Descoperirea a fost făcută de soţul femeii care vrea ca toată povestea să ajungă în ochii presei şi pe reţelele de socializare. Se presupune că soţia bărbatului şi linia aeriană încearcă să blocheze toate aceste atacuri, iar primul proces va avea loc la Haga, pe 24 octombrie. Apelul ar fi fost completat chiar de către stewardesă, susţinută de compania aeriană, scrie cotidianul metro.co.uk.  Avocaţii apărării au făcut o plângere împotriva bărbatului şi au declarat că se tem că discuţiile de pe email vor ajunge în mâinile mass-media.

Un purtător de cuvânt al Transavia a declarat pentru Mail Online că: „Noi luăm totul foarte în serios. O cercetare internă a arătat că siguranţa pasagerilor nu a fost niciodată pusă la îndoială.  

×