x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat a comis o crimă și a transmis-o live, pe Facebook

Un bărbat a comis o crimă și a transmis-o live, pe Facebook

17 Apr 2017   •   10:30
Un bărbat a comis o crimă și a transmis-o live, pe Facebook
Sursa foto: CitizenSlant‏

Un individ din oraşul american Cleveland a comis, duminică, o crimă pe care a transmis-o în direct pe Facebook, el anunţând apoi tot pe reţeaua de socializare că a mai ucis alte 15 persoane şi pleacă 'înarmat şi periculos' în căutarea unor alte victime, transmite agenţia EFE. 

Poliţia locală a confirmat crima transmisă pe Facebook, precum şi identitatea autorului, Steve Stephens, în vârstă de 37 de ani, dar deocamdată autorităţile nu au indicii despre celelalte asasinate pe care acesta afirmă că le-a comis. Poliţia a transmis un comunicat în care afirmă că faptele comise de acest individ 'nu au nici un sens' şi i-au cerut să se predea pentru că 'în mod evident are o problemă'. 

Înaintea acestei crime, Steve Stephens şi-a mărturisit tot pe Facebook dorinţa de a ucide şi sugera în mesaje că vinovată pentru starea în care se află este fosta sa iubită, al cărei nume ar fi Joy Lane, scrie Agerpres,

Poliţia a confirmat de asemenea că el şi-a ales victima la întâmplare, un bătrân în vârstă de 74 de ani, care i-a ieşit în cale duminică după-amiază. Scena crimei a fost publicată de unele media online, înainte ca Facebook să o retragă. 

În oraşul Cleveland (statul Ohio) a fost desfăşurat un amplu dispozitiv de securitate pentru capturarea acestui ucigaş, iar populaţia a fost avertizată că acesta într-adevăr este înarmat şi periculos.

Sursă foto: CitizenSlant‏ - Twitter

 

×