x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat înarmat a luat mai mulţi OSTATICI într-un parc de distracţii din Anglia

Un bărbat înarmat a luat mai mulţi OSTATICI într-un parc de distracţii din Anglia

22 Oct 2017   •   19:23
Un bărbat înarmat a luat mai mulţi OSTATICI într-un parc de distracţii din Anglia

UPDATE Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un parc de distracţii din oraşul Nuneaton, în centrul Angliei. În timp ce incidentul era încă în derulare, poliţia locală a anunţat în reţeaua Twitter că nu este un incident terorist, informează Reuters.

Ulterior, proprietarul unei piste de bowling din complexul respectiv a declarat postului BBC, preluat de Reuters, că poliţia a luat cu asalt complexul şi a eliberat ostaticii.

Primele relatări ale presei britanice menţionau doi ostatici, iar fotografii postate pe Twitter arătau mai multe maşini ale poliţiei sosite la Bermuda Park din Nuneaton, unde se mai găsesc un cinematograf, o sală de fitness şi mai multe restaurante. Un elicopter survola zona, iar circa 30 de poliţişti erau mobilizaţi la locul incidentului, spre care erau blocate toate căile de acces.

Nu au existat victime, potrivit poliţiei. La finalul incidentului, forţele de ordine au mai precizat că ostaticii erau angajaţi la pista de bowling.

Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un parc de distracţii din oraşul Nuneaton, centrul Angliei, relatează publicaţiile The Mirror şi The Sun.

Potrivit Reuters, poliţia locală a declarat că se confruntă cu un "incident în derulare" la Bermuda Park, fără să furnizeze detalii pe contul său de Twitter. Forţele de ordine au recomandat localnicilor să evite zona.

Presa britanică relatează că un bărbat înarmat a luat ostatici într-un complex de distracţii, din care mai fac parte un cinematograf şi o pistă de bowling.

Fotografii postate pe Twitter arată mai multe maşini ale poliţiei în apropiere de acest complex, iar media locală informează că un important dispozitiv de securitate a fost desfăşurat în zonă. Un elicopter survolează zona unde s-a produs incidentul.

Potrivit Daily Mail, atacatorul ar fi sechestrat două persoane. La locul incidentului au fost mobilizaţi circa 30 de poliţişti. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ostatici