x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un cotidian american susține că Putin ar suferi de cancer pancreatic în stadiu terminal. Kremlinul reacționează

Un cotidian american susține că Putin ar suferi de cancer pancreatic în stadiu terminal. Kremlinul reacționează

29 Oct 2014   •   21:48
Un cotidian american susține că Putin ar suferi de cancer pancreatic în stadiu terminal. Kremlinul reacționează

The New York Post, o publicație tabloidă americană, anunța săptămâna trecută că președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer pancreatic în fază terminală și că ar fi sub tratament, administrat de un doctor german pe care l-a cunoscut în perioada în care a activat ca agent KGB în Germania.

Mai mult, cotidianul american spune că acesta este motivul pentru care Putin ar fi grăbit să obțină o soluție favorabilă în criza din Ucraina.

Kremlinul a replicat oficial în cursul zilei de miercuri, prin purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov. "Sunt așteptări zadarnice, cei care împrăștie astfel de zvonuri, mai bine să tacă. Totul merge bine", a declarat acesta, citat de agenția TASS.

Și în 2012 au apărut zvonuri referitoare la starea precară de sănătate a lui Putin, după ce acesta și-a amânat mai multe vizite în străinătate și s-a remarcat faptul că se deplasa cu dificultate.Presa scria atunci că Vladimir Putin ar fi afectat de o agravare a unei afecțiuni mai vechi a coloanei vertebrale, și aceste informații fiind dezmințite de Kremlin la acea vreme.

×