x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un cuplu de chinezi și-a vândut bebelușul ca să își cumpere un iPhone și o motocicletă

Un cuplu de chinezi și-a vândut bebelușul ca să își cumpere un iPhone și o motocicletă

11 Mar 2016   •   14:58
Un cuplu de chinezi și-a vândut bebelușul ca să își cumpere un iPhone și o motocicletă

Ub cupli din China au fost condamnaţi în cursul acestei săptămâni, după ce şi-au vândut pe internet bebeluşul de 18 zile. Cu banii obţinuţi pe fetiţă şi-au cumpărat un iPhone şi o motocicletă, relatează vineri directmatin.fr.

Acum un an, bărbatul din oraşul Tong'an, confruntat cu dificultăţi financiare, s-a hotărât să îşi vândă fetiţa pe internet, fără să spună mamei. A găsit repede un cumpărător, care dorea să ofere bebeluşul surorii sale. Cei doi bărbaţi au căzut de acord asupra sumei de 23.000 de yuani (3.200 de euro), bani cu care tatăl a achiziţionat telefonul şi motocicleta.

La scurt timp după ce a aflat de vânzarea copilului său, mama a plecat din oraş, fiind în cele din urmă arestată de poliţie. "Şi eu am fost adoptată şi mai multe persoane din satul meu şi-au trimis mereu copiii altor familii pe perioada şcolii. Chiar nu ştiam că acest lucru este ilegal", a spus tânăra de 19 ani anchetatorilor.

Femeia a fost condamnată la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, în timp de bărbatul va ispăşi trei ani de închisoare cu executare. Bebeluşul a fost deocamdată lăsat în grija surorii cumpărătorului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: China chinezi iphone motociclete bebelus copii