x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un cuplu de ruşi a fost jefuit de bijuterii şi alte obiecte în valoare de 100.000 de euro pe o autostradă la nord de Paris

Un cuplu de ruşi a fost jefuit de bijuterii şi alte obiecte în valoare de 100.000 de euro pe o autostradă la nord de Paris

22 Feb 2017   •   22:10
Un cuplu de ruşi a fost jefuit de bijuterii şi alte obiecte în valoare de 100.000 de euro pe o autostradă la nord de Paris

Un cuplu de ruşi au fost jefuit de bijuterii şi alte obiecte personale produse de mărci renumite, în valoare totală de circa 100.000 de euro, marţi seara, pe un tronson de autostradă la nord de Paris, devenit locul a numeroase furturi din autoturisme, a anunţat o sursă a poliţiei franceze citată de AFP. 

Cuplul, care tocmai aterizase pe aeroportul Bourget, rezervat aviaţiei private, circula aproape de ora 21,00 GMT pe autostradă la bordul unui vehicul cu şofer. Potrivit cotidianului Le Parisien, maşina lor a fost forţată de către un alt autovehicul să iasă de pe carosabil. 

Trei hoţi au luat apoi bijuteriile, hainele şi alte obiecte ale cuplului, a indicat sursa, precizând că pagubele sunt estimate la 100.000 de euro. 

Tronsonul de autostradă care deserveşte aeroporturile Roissy şi Bourget este adesea locul unor jafuri executate prin spargerea geamurilor sau forţarea portierelor autoturismelor. 

În noiembrie, doi qatarezi bogaţi care circulau către Paris au fost deposedaţi de cinci milioane de euro. Cu o lună mai înainte, un taxi la bordul căruia circulau un şef de întreprindere şi soţia sa a fost atacat de către trei indivizi care au deposedat cuplul de bagaje, prejudiciul fiind estimat la 100.000 de euro. 

În august 2014, un prinţ saudit a fost atacat de un grup de indivizi înarmaţi şi cu cagule la sosirea sa pe aeroportul din Bourget. Hoţii i-au luat 250.000 de euro şi documente diplomatice.

Sursa: AGERPRES

×